Reclamebureau Gorinchem


DCR (Voorheen De Campagnie Reclame) is een full-service reclamebureau, gevestigd in Noordeloos, op tien minuten rijden van Gorinchem. In een wereld waar elke dag duizenden merken een boodschap de wereld in zenden, is de uitdaging om opvallend en relevant zijn én te blijven. Daarom gaan wij samen met onze klant op zoek naar zijn of haar unieke verhaal en zorgen zo dat ze meer in contact komen met hun doelgroep. Door onze krachten te bundelen weten wij altijd de benodigde kennis en creativiteit te bieden. Vanuit regio Gorinchem maken wij aansprekende websites, opvallende huisstijlen en resultaatgerichte campagnes voor diverse klanten in heel Nederland en ver daarbuiten.

Een Gorinchems reclamebureau met persoonlijke aanpak

Wij werken met onze persoonlijke aanpak een al ruim acht jaar aan online en offline campagnes, strategieën, websites, huisstijlen, communicatieplannen en positioneringsvraagstukken. Wij zijn flexibel, maar toch compleet. We kunnen dus veel, maar doen niet alles zelf. Samen gaan we voor een top resultaat. Samen met de klant, maar ook in samenwerking met de getalenteerde specialisten in ons netwerk. Als klant heb je dus altijd direct contact met je ontwerper, tekstschrijver of andere specialisten. Wel zo duidelijk en direct.


Strategie, Concept en Creatie door reclamebureau Gorinchem

Een goed reclamebureau maakt voor de klant het verschil. De uitstraling van de communicatiemiddelen bepaalt hoe de doelgroep zijn of haar merk beleeft. Wij zorgen ervoor dat die uitstraling aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Dit doen we door vooraf een heldere strategie uit te stippelen. Ben je op zoek naar een reclamebureau uit Gorinchem dat deze strategie kan omzetten in een creatief concept? Dan ben je bij Reclamebureau DCR aan het juiste adres!

Branding

JE HOUDT HET HOOFD COOL MET ÉCHT GOEDE AIRCO’S VAN COMFORT PLUS

Het merk ComfortPlus hebben we van begin af aan in de markt gezet. Zodra het warm begint te worden, vliegen de airco’s je om de oren vanuit allerlei uithoeken van de markt.

Branding

Campagne

INVESTEREN IN HET RADISSON SAFARI HOTEL

Het 138 kamers tellende Radisson Safari Hotel Hoedspruit biedt een spectaculair uitzicht op de Drakensbergen en is gelegen in het hart van het Lowveld, dichtbij het wereldbefaamde Kruger National Park en de Blyde River Canyon.

Branding

EEN MERK DAT DE BOOT NIET MEER MIST.

Sleeuwijk Yachting wil de corporate uitstraling professionaliseren en de huidige commerciële uitingen in één lijn en stijl krijgen. Hiermee willen ze onderscheidend zijn van de concurrentie.

Sparren met het leukste reclamebureau uit gorinchem?

Stuur ons een berichtje en we maken snel een afspraak!