0183 51 18 86
Selecteer een pagina

DCR is hét reclamebureau uit de Alblasserwaard.

Wij willen met onze scherpe ideeën en creatieve ontwerpen de wereld een stukje mooier maken.

 

Door onze in house affiniteit met crossmedia design, tekstschrijven en marketingcommunicatie kunnen wij ideeën scherp omzetten in uitingen voor allerlei media. Wij zijn als flexibel reclamebureau erg blij met de stijlvolle fotografen, pixelprecieze web developers en andere specialisten in ons netwerk die onze concepten en ontwerpen zodra dat nodig is aanvullen. Door die krachten te bundelen maken we onder andere huisstijlen, websites en campagnes die de Alblasserwaard een stukje mooier maken.

We geloven in het werken met een bruisend netwerk van professionals en steken energie in het uitbreiden van deze groep mensen om ons heen. Zo openen we deuren en worden deuren voor ons geopend. Het fijne is dat onze klanten profiteren van altijd toereikende kennis en creativiteit op de meest uiteenlopende vlakken.

Als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen kun je ons portfolio bekijken of neem je contact met ons op. Misschien kunnen wij wel een aanvulling op jouw netwerk zijn en wil je eens met ons sparren? Dan mag je ook altijd eens een belletje geven.

Eric Looijen

Grafisch Ontwerp | Concept | Creatie | 06 12 85 62 42

Sven Hordijk

Marketing | Communicatie | 06 25 10 01 63

Wil je een keer kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen?

Ja, neem contact met mij op!