ZO MAAKTEN WE VAN SLEEUWIJK YACHTING EEN MERK DAT DE BOOT NIET MIST.

EEN JACHTMAKELAAR MET MEER DAN 30 JAAR ERVARING.

Sleeuwijk Yachting wil de corporate uitstraling professionaliseren en de huidige commerciële uitingen in één lijn en stijl krijgen. Hiermee willen ze onderscheidend zijn van de concurrentie.

STRATEGIE

Het belang van een duidelijke (her)positionering in de markt was bij Sleeuwijk Yachting voor ons en voor Sleeuwijk Yachting zelf al snel duidelijk. We brachten nuances aan en hebben uiteengezet waar ze in Sleeuwijk nou echt in uitblinken. Ook hebben we keuzes gemaakt in hoe we het verhaal van de jachthaven aan de Merwede aan de man gaan brengen en via welke kanalen we dat gaan doen. Zo brachten we lijn aan in de te volgen communicatiestrategie.

CONCEPT

Om een onderscheidende jachtmakelaar te kunnen zijn, moet je op de hoogte zijn wat er op de markt is en welke bijzondere eigenschappen een jacht allemaal kan bezitten. In dat kader bedachten we deze inslag:

Natuurlijk wilt u de hoogste prijs voor het jacht dat u te koop heeft. Dat vraagt een gespecialiseerde makelaar met kennis van zaken. Eén die snel onderkent welke specificaties uw jacht aantrekkelijk maken voor een potentiële koper. En vooral een makelaar die die unieke kenmerken op waarde weet te schatten.

Zo’n makelaar is Sleeuwijk Yachting. Als internationale makelaars bestrijken we het complete gamma van de markt. Daardoor hebben we meer kennis van uiteenlopende typen en specificaties van luxe motorjachten. En daardoor weten we precies hoe die unieke kenmerken zich vertalen in een reële verkoopprijs. Zoekt u ook een makelaar die weet wat de werkelijke waarde van uw jacht is?

SLEEUWIJK YACHTING OVER ONZE SAMENWERKING

“Wij hebben DCR ingeschakeld om onze huisstijl compleet te vernieuwen. Wij hebben de heren gevraagd om de volgende zaken te vernieuwen: Website, brochure, huisstijl en een hand te helpen bij het schrijven van de online teksten. Na veelvuldig overleg met ons team kwamen Sven en Eric met verfrissende ideeën. De ideeën werden, in nauwe samenwerking met ons, heel professioneel uitgewerkt.”

– Niels Schröder

Creatie

Uitwerking van Strategie en Concept in media en uitingen

WE GEVEN DE BESTAANDE HUISSTIJL NIEUW ELAN

De huisstijl van Sleeuwijk Yachting heeft een aantal sterke en kenmerkende eigenschappen. Natuurlijk maken we gebruik van de karakteristieke vuurtoren en de krachtige kleurstelling met het bordeaux rood. Met verfijnde aanpassingen zorgen we voor een nieuwe en frisse uitstraling!

WEBSITE

Een website die makkelijk bereikbaar is voor de doelgroep, een goed beeld geeft van de jachthaven, de mogelijkheden in kaart brengt en een thuis biedt aan het huidige aanbod. Dát is precies wat ze is Sleeuwijk willen zien. En wij bedachten, ontwierpen, schreven en bouwden hem. In WordPress, want dit CMS is bij uitstek geschikt om ook door de klant zelf bij te houden. Met een koppeling van de externe database van de aanbod jachten, worden de schepen automatisch ingeladen.

SLEEUWIJK YACHTING OVER ONZE SAMENWERKING

“DCR maakte van onze wensen de vertaalslag naar de programmeurs en schreef samen met ons de teksten op onze website. Een lastige opgave voor iemand die niet bekend is in onze branche maar door gedegen vooronderzoek te doen hebben zij een prachtig resultaat neergezet. Sleeuwijk Yachting is in een nieuw jasje gestoken waarmee wij de komende jaren zeker voor de dag kunnen komen. Daarom danken wij dan ook DCR voor de prettige samenwerking en raden DCR van harte aan.”

– Niels Schröder

OOK EEN WATERDICHTE BRANDING VOOR JOUW MERK?

Stuur ons een berichtje en we maken snel een afspraak!