0183 51 18 86
Selecteer een pagina

Zandspruit Bush & Aero Estate

In Hoedspruit, Zuid-Afrika ligt het Zandspruit Bush & Aero Estate. Op dit landgoed midden in de Zuid-Afrikaanse wildernis, kun jij je eigen droomhuis ontwikkelen en genieten van de schoonheid van het nabijgelegen Kruger Park. Omdat de ontwikkelaars feilloos weten hoé ze bouwprojecten in het land van ‘The Big Five’ aan moeten pakken, brengen zij ieders droomhuis tot leven.

In alles wat we mogen maken voor Zandspruit proberen we zo veel mogelijk van het ‘Move to a better place’ gevoel te leggen. We hebben dit gevoel al door mogen vertalen naar onder andere een website en een brochure.

Online

De website van Zandspruit neemt je voor even mee naar Hoedspruit. Je kunt niet alleen zien wat de mogelijkheden voor de bouw van je droomhuis zijn, maar ook wat de omgeving van de Estate en het betoverende Zuid-Afrika je te bieden hebben. De website is zowel in het Nederlands als Engels te bewonderen.

Om online een sterk merk te kunnen blijven, is het met de release van de website niet gedaan met onze inspanningen. As we speak zijn we daarom nog steeds hard aan het werk om onder meer de Search Engine Optimalization (SEO) aan te pakken, e-nieuwsbrieven te versturen en plaatsen we regelmatig banners op relevante websites.

 

Offline

De luxe villa’s op het Zandspruit Bush & Aero Estate verdienen het om hun verhaal te vertellen op mooi, zwaar papier. Daarom ontwierpen wij de sales brochure en zorgden wij samen met Bergman Media voor prachtig drukwerk.

Binnen de corporate identity van Zandspruit hebben we ook nog visitekaartjes, billboards, advertenties en een beursstand ontworpen.

 

 

Ook klaar voor een make over?

Ja, neem contact met mij op!