0183 51 18 86
Selecteer een pagina

Limpopo Luxury

Een meer comfortabele plek midden in een wildreservaat in Zuid-Afrika is bijna niet te vinden. Limpopo Luxury verhuurt haar huizen op een steenworp afstand van het Kruger Park in Hoedspruit, Zuid-Afrika. De huizen zijn met oog voor detail ingericht en bezorgen veel bezoekers een heel bijzonder avontuur, waarin je één kunt worden met het mooiste wat onze natuur je te bieden heeft.

Online

De verschillende lodges zijn in woord en beeld vertegenwoordigd op de website. Omdat de lodges elk zo’n eigen karakter hebben, zijn details belangrijk: ook online! Geïnteresseerden komen op een cleane website terecht, waar informatievoorziening en sfeerproeven samen komen. Zo worden bezoekers geprikkeld om uiteindelijk een reis te boeken.

Op dit moment ontwikkelen we de website door. Zo bouwen we aan de Search Engine Optimalization (SEO) en tasten we een online boekingssysteem af.

Offline

Limpopo Luxury’s stijl en uitstraling is compleet ontwikkeld door DCR. We hebben de voor Limpopo regio in Zuid-Afrika zo kenmerkende Baobab tot Limpopo Luxury’s gezicht uitgeroepen en de stam van de boom laten refereren aan dat andere icoon van Zuid-Afrika, de Big Five.

De huisstijl is doorgevoerd in een brochure en verschillend ander presentatiemateriaal.

 

Ook klaar voor een make over?

Ja, neem contact met mij op!