0183 51 18 86
Selecteer een pagina

Privacyverklaring

De Campagnie Reclame (DCR) neemt je privacy serieus. De persoonsgegevens die wij ontvangen zullen wij dan ook altijd vertrouwelijk behandelen, volgens de geldende wetgeving. Als je je gegevens op onze website achterlaat, ga je ermee akkoord dat wij ze volgens deze wetgeving behandelen. Hieronder kun je lezen welke gegevens de DCR kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kun je lezen welke cookies we gebruiken en waarom.

 

DCR verwerkt de volgende persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website, van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt:

  • Voor- en achternaam (bij het invullen van ons contactformulier)
  • E-mailadres (bij het invullen van ons contactformulier)
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

DCR verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten
  • Verzamelen en analyseren van statistieken om onze website te optimaliseren en af te kunnen stemmen op je voorkeuren.

 

Met wie deelt DCR jouw gegevens?
DCR gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij zullen jouw gegevens nooit verkopen aan andere partijen.

 

Cookies
Om onze website beter te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van je browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video’s van YouTube of Vimeo.

 

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te ontvangen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de via Analytics verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De gegevens worden anoniem opgeslagen en niet gedeeld met anderen. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield Principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@dcreclame.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Beveiliging
We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dcreclame.nl.

 

Klachtrecht
Wie van mening is dat zijn persoonsgegevens door ons in strijd met de Verordening worden verwerkt heeft het recht rechtstreeks een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door de De Campagnie Reclame. Voor vragen en opmerkingen over deze privacyverklaring kun je per mail altijd contact opnemen via info@dcreclame.nl of telefonisch via +31 (0)183 51 18 86.

 

Wijzigen van deze verklaring
We hebben het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Het verdient daarom aanbeveling om deze privacyverklaring regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

 

Versie
De huidige versie is 1.0 d.d. 18/05/18.