Selecteer een pagina

We get shit done.

De Campagnie Reclame is een reclamebureau uit Gorinchem.

Wij willen met onze ideeën en ontwerpen de wereld een stukje mooier maken.

Door onze in house affiniteit met grafische vormgeving op papier en scherm, tekstschrijven en marketingcommunicatie kunnen we ideeën omzetten in uitingen voor allerlei media. We zijn ook erg blij met de stijlvolle fotografen, pixelprecieze web developers en andere specialisten in ons netwerk die onze kwaliteiten zodra dat nodig is aanvullen. Door die krachten te bundelen maken we onder andere huisstijlen, websites en campagnes die de wereld een stukje mooier maken.

We geloven in het werken met een bruisend netwerk van professionals en steken energie in het uitbreiden van deze groep mensen om ons heen. Zo openen we deuren en worden deuren voor ons geopend. Het fijne is dat onze klanten profiteren van altijd toereikende kennis en skills op de meest uiteenlopende vlakken.

Als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen kun je ons portfolio bekijken of neem je contact met ons op. Misschien kunnen wij wel een aanvulling op jouw netwerk zijn en wil je eens met ons sparren? Dan mag je ook altijd eens een belletje geven.

Eric Looijen

Grafisch Ontwerp | Concept

Sven Hordijk

Marketing | Communicatie