Herken je zakelijke website bezoekers met Leadinfo

Met DCR partner Leadinfo krijg je eenvoudig inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken, zodat je direct contact op kunt nemen met waardevolle bezoekers.

wat is Leadgeneratie?

Leadgeneratie omvat alle activiteiten die gericht zijn op het identificeren van en in contact te komen met potentiĆ«le klanten. Er zijn veel verschillende manieren om de felbegeerde leads te genereren. Een waardevolle online tool is Leadinfo.

Hoe werkt leadinfo?

De slimme software van Leadinfo herkent de bezoekers op jouw website door hun IP adres te koppelen aan een gigantische database met bedrijfsgegevens. Deze uitgebreide gegevens worden op een overzichtelijke manier op een dashboard weergegeven.

Is dat wel helemaal avg proof?

Ja, Leadinfo is helemaal legaal te gebruiken onder Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Leadinfo gebruikt namelijk het IP-adres van de bezoekers om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen, zoals het KVK register. De bezoeker wordt dus niet gekoppeld aan een persoon, maar uitsluitend aan zakelijke informatie. De IP- adressen worden niet opgeslagen.

gratis proberen?

Wil je Leadinfo uitproberen? Als partner kunnen wij je een gratis proefperiode aanbieden. Wij implementeren de benodigde code op jouw website, om Leadinfo werkend te krijgen.

vraag een gratis proefversie aan

Stuur ons een berichtje en we maken snel een proefaccount voor je aan.