Hoe De Campagnie Reclame DCR werd

De campag-wat?

Ooit, in een ver ver verleden dachten wij dat we een originele naam hadden verzonnen. De Campagnie Reclame. "Dat moet iedereen toch snappen?" We gaan fantastische campagnes bedenken, we zijn dus een soort van campagne compagnie. Dat was de gedachte. Totdat wij het eerste telefoontje kregen, of we ons email adres even door wilden geven... geen probleem natuurlijk: "eric -met een c- @ decampagniereclame punt nl.


De Campagnie Reclame uit Gorinchem moest nog even landen

Het werd heel even stil aan de andere kant van de lijn. Waarna onze gesprekspartner de legendarische woorden 'De Campag wat???' uitsprak... Het moest dus duidelijk nog even landen, als we een jaartje verder zijn kent iedereen ons als De Campagnie Reclame uit Gorinchem.

De Campagnie Reclame werd DCR

Dat viel dus vies tegen. Na het zoveelste telefoontje -eric met een c @ de cé-a-m-pé-a-g-n-i-é reclame -met eenc- .nl hebben we een makkelijke url geregistreerd. Dat werd al een stuk makkelijker communiceren...  Om het nóg wat makkelijker te maken zijn we volledig over gegaan op DCR. Lekker kort zou je denken, maar het zegt natuurlijk weinig over wat we doen.


DCR Gorinchem werd DCR Creatieve Communicatie Noordeloos

Met onze verhuizing van het bruisende Gorinchem naar -het Silicon Valley van de Albasserwaard- Noordeloos, hebben we achter onze naar Creatieve Communicatie toegevoegd. We doen namelijk meer dan dat een Reclamebureau doet.

Langskomen in noordeloos?

Stuur ons een berichtje en we maken snel een afspraak!