Creatie

Jouw boodschap in een mal gieten en aftoppen met het sausje!Creatie: een eindproduct

Uiteindelijk wil je natuurlijk de boer op. We gaan onze eindproducten voor je produceren. Op de manier zoals we ze uitgedacht (communicatiestrategie) en bédacht (creatief concept) hebben. We kunnen een hoop zelf, denk aan grafisch werk zoals het doorvoeren van je nieuwe huisstijl, het ontwerpen van drukwerk of het design van je website. Vergeet de letters niet: we schrijven kloppende teksten, optimaliseren je webteksten zodat je doelgroep je makkelijk via Google vindt en we combineren graag tekst en beeld op een onderscheidende advertentiecampagne. 

Ook zetten we graag ons beste beentje voor om jouw nieuwe website online te krijgen. We weten veel van de voorkant van de website: het ontwikkelen van een paginastructuur, het uitdenken van een contentplan, het schrijven van de webteksten en het ontwerpen van het webdesign. Samen met onze partners op webdevelopment 

In house ‘specialiteiten van de chefs’ zijn: 
• Grafische vormgeving
• Huisstijl
• Websiteontwikkeling
• Webdesign
• DTP
• Tekstschrijven
• Webdevelopment
• Social Media content

Bewust een klein bureau: we werken samen met specialisten

We hebben ons bureau DCR bewust klein gehouden en schakelen graag één van de ambitieuze partners in ons netwerk in als het gaat om specialistisch werk. We kunnen dan namelijk op het juiste moment, de juiste partner kiezen. De ene fotograaf leent zich qua stijl bijvoorbeeld beter voor de ene klus dan de andere. Sommige developers kunnen beter overweg met WordPress en een ander werkt liever met ons aan iOS App. 

Door deze werkwijze voldoen al onze eindproducten aan de juiste stijl én zijn ze gemaakt door en team dat bovenop de laatste ontwikkelingen binnen de hoeken van álle vakgebieden zit.


De oplevering van de eindproducten

“We’ve gone a long way together.” Samen hebben we nagedacht over wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en hoe je je onderscheid van de concurrentie. We hebben deze boodschap een eigen stem gegeven met een vlammend creatief concept en uiteindelijk rollen er nu misschien wel diverse eindproducten op je spreekwoordelijke deurmat.

kleurenwaaier die je overal ziet

    

Maar daar blijf het wat ons betreft niet bij! Want:

Hoe gebruik ik dat CMS WordPress nou?

Geen probleem, we geven je een training!


Hoe weet ik dat die social media campagne die jullie voor me uit hebben gerold wat oplevert?

We zorgen op vaste momenten voor een heldere rapportage.Mijn huisstijl staat, hoe kan ik zorgen dat hij in al mijn uitingen terug komt?

We laten je graag weten waar je allemaal aan moet denken.


We zijn dus niet van het type “We gooien het over de schutting”!

Sowieso kunnen we af hebben gesproken dat we actief blijven samenwerken (we blijven bijvoorbeeld content voor je website maken), maar het komt ook voor dat we na de oplevering even geen contact met elkaar hebben. 

Tenminste, dat denk jij. Want we houden je in de gaten;) Geen zorgen hoor, we zijn niet van de AIVD. Maar we houden wel in de gaten hoe je communicatie verloopt en of de door ons ingezette middelen zijn werk voor je doen. En dan kan het zo maar, dat we je eens bellen met wat tips of dat we toch weer bij elkaar aan tafel schuiven.

Ook toe aan uitingen die jouw doelgroep aanspreken?

Stuur ons een berichtje en we maken snel een afspraak!